FAQ

Ko je INO dobavljač?

Firme proizvođači vozila i njihovi ovlašćeni prodavci.

 

Naš dobavljač može postati svako ko garantuje da vozilo nije havarisano, da nije vraćana kilometraža, da dokumentuje tačnost tih podataka podacima o prvom vlasniku, servisnoj knjižici i tehničkom kartonu o korišćenju vozila. Da li imate ugovor o kupovini vozila sa INO dobavljačem?

Da.

 

Da li kupujete preko Interneta?

Ne, jer nijedan prodavac, koji svoje vozilo nudi preko Interneta, ne daje nikakvu garanciju za tačnost podataka koji se nalaze na sajtu, a takođe se to odnosi na lokalne dilere, hendlere, kola koja se prodaju preko benzinskih pumpi, takođe ne kupujemo vozila na auto pijacama, kao i preko oglasa ... upravo iz tih razloga na ovom sajtu postoje, bez sumnje tačne i detaljne informacije za svaki naš automobil.

 

Da li je vozilo regularno?

Preduzeće V8 apsolutno i neograničeno GARANTUJE za poreklo vozila.

 

Da li je originalna kilometraža?

Preduzeće V8 apsolutno GARANTUJE da su sva vozila, čiji smo mi uvoznici, sa originalnom kilometražom.

 

Da li su automobili havarisani, popravljani, sređivani... ?

NE, čak ne primamo ni porudžbine za takva vozila, niti su predmet našeg interesovanja.

 

Da li mogu da dovedem svog majstora, da proveri vozilo?

Svako naše vozilo je potpuno dostupno bilo kakvom pregledu i kontroli.

 

Kakvo je bilo prethodno održavanje vozila?

Osim servisne knjižice sa tačnim datumima pregleda posedujemo i tehničke kartone sa sledećim informacijama o održavanju: Broj predjenih kilometara, koji delovi su zamenjeni, koja vrsta motornog ulja, eventualne popravke, koja vrsta pregleda - mali ili veliki servis, datum i kilometraža za sledeći servis, adresa servisera.

 

Ko je bio prethodni vlasnik?

Sva vozila koja uvozimo su od prvog vlasnika.

 

Da li se vozilo može kupiti na kredit?

Može! Više informacija na strani: PLAĆANJE.

 

Koliko često stižu nova vozila?

Minimum tri puta mesečn

 

Kakve su cene u odnosu na druge prodavce?

Treba prvo proveriti da li su iste zemlje uvoza vozila; naša vozila su kupljena u Nemačkoj. Prilikom izbora vozila dosta je bitna zemlja porekla jer je Nemačko i Švajcarsko tržište zbog kvaliteta i nivoa opreme u startu skuplje od drugih evropskih tržišta, npr. Italija, Belgija, Holandija, Luksemburg... kao i od tržišta bivše Istočne Evrope. Dobar primer za to su i nova uvozna vozila koja se prodaju na YU tržištu pa tako i modeli 2003 godine imaju samo 1 ili 2 vazdušna jastuka, a sve ostalo se doplaćuje. Treba proveriti nivo opreme u vozilu; skoro sva naša vozila imaju 4 vazdušna jastuka, ABS kočioni sistem, Servo volan, Radio CD Blokadu motora, Kodiran ključ i Centralnu bravu. Samo cena ove opreme iznosi oko 1800 EURA. Na svakoj ceni vozila istaknuto je koliko na tom vozilu vredi samo oprema. Kada se sve ovo uzme u obzir kao i potpuna ispravnost svih carinskih papira u skladu sa EUROTAX katalogom, vozilo koje kupite u preduzeću V8 je najbolje, najsigurnije i najjeftinije!!!

 

Puno su Vam prešla vozila?

Po Evropskom standardu vozilo koje je u Nemačkoj prešlo 100.000 km, u istom je stanju kao i vozilo koje je u Rumuniji ili Bugarskoj (tržište Istocne Evrope) prešlo 25.000 km. Razlozi za taj odnos su: Bolji kvalitet goriva, bolji putevi, bolji uslovi eksploatacije vozila, obaveze redovnog servisiranja kod ovlašćenog servisera, kao i znatno bolji kvalitet rezervnih delova i motornih ulja.