O nama

Preduzeće se bavi uvozom polovnih vozila a počelo je sa radom 01.09.1999 godine uporedo sa stupanjem na snagu Uredbe o uvozu polovnih vozila starosti do 4 godine, kasnije preinačene na starost do 6 godina. Od 2007. godine preduzeće nastavlja sa radom pod imenom V8.

 

ISKUSTVO

S obzirom na bogato iskustvo iz auto oblasti i velikog nepoverenja između kupaca i prodavaca nastalog tokom zadnjih 10 godina, težište poslovanja je usmereno ka kvalitetu vozila, potpunoj originalnosti kako kilometraže tako i limarije, boje, mehanike, enterijera, točkova itd. Zbog ovih stvari odlučili smo se za uvoz vozila isključivo iz Nemačke jer su po našem iskustvu a i svetskim auto trendovima najbolje očuvana vozila u odnosu na bilo koje drugo tržište. Razlika u ceni u odnosu na druga tržišta kompenzuje se duplo boljim stanjem vozila , očuvanošću i, naravno, najbogatijom opremom. Na tržištu Nemačke pod standardnom opremom se podrazumevaju 4 vazdušna jastuka, ABS kočioni sistem, servo volan, kodiran ključ, centralna brava, blokada motora, radio aparat. Na drugim tržištima se isporučuju vozila bez ove opreme ili se ova oprema smatra dodatnom i , naravno, dodatno naplaćuje.

INO 
DOBAVLJAČI

Ino dobavljači za naša vozila su sve svetske firme koje imaju svoja predstavništva u Nemačkoj: Opel, Ford, VW, Audi, Mercedes, BMW, Honda, Renault, Citroen, Fiat i ostali. Vozila su kupljena iz sistema “staro za novo” u fabrici proizvođača. Vozilo prate sledeća dokumenta: garancija proizvodjača, faktura proizvodjača, servisna knjižica, brif, odjava tablica, izvozna carinska deklaracija, tovarni list i carinska odjava, kao i overa notara o tačnosti svih podataka.

NABAVKA VOZILA

Nikada ne kupujemo havarisana vozila, vozila koja su na bilo koji način oštećena, farbana vozila. Zabranjeno je skidanje ili promena delova sa vozila koja stignu na plac preduzeća V8. Posedujemo tehnički karton stanja i procene za svako vozilo koje vrši nezavisna nemačka firma. 

 

Sistem “staro za novo” ima i neka svoja dobra pravila.Ukoliko se servisi rade u tačno predviđenom roku takva vozila postižu i veću cenu pri zameni a nama je to dobar znak da se vlasnik pridržavao svih uputstava o upotrebi i eksploataciji vozila.

 

Vozila se carine u Beogradu, Carinska ispostava – Luka Beograd, uvoznik je preduzeće V8 i u svakom računu stoji podatak o broju šasije, godini proizvodnje, broju vrata, boji, pređenim kilometrima, da je vozilo neudarano, da je od prvog vlasnika, kao i o ceni vozila.

 

Vozila se ne carine u Subotici, Novom Sadu, Smederevu, Kragujevcu ili na drugim ispostavama gde zakonski nije sedište pravnog lica uvoznika i gde se obično priznaju iznosi na fakturama koji nisu u skladu sa carinskim katalozima i samim tim su u prekršaju i postoji mogućnost revizije carinskog postupka.

CENA VOZILA

Cena vozila je dokumentovana ino fakturom, Ugovorom sa fabrikom proizvodjača o kupovini polovnih vozila sa preduzećem V8, uplatom sredstava preko NBJ kao i dokazom o prijemu sredstava u inostranstvu. Sve ulazne cene preduzeća V8 su iste ili veće od merodavnog Eurotax tzv Schwacke kataloga.

 

Sa obzirom na velike mogućnosti umanjenja cena na ino fakturi, i samim tim nižim carinama i porezom šteti se državna kasa i dolazi do manje konačne cene vozila, a kako je u najavi Zakon o reviziji carinskih faktura mi našim kupcima dajemo garanciju da u potpunosti pravno i moralno garantujemo za regularnost svih dokumenata i, naravno, zaštiti naših kupaca i njihovih sredstava. Kupcima pružamo mogućnost da vozila kupljena kod nas kasnije prodamo u njihovo ime, zamenimo za drugo vozilo, izvršimo prenos kao i druge usluge.

SIGURNOST I POVERENJE

Sarađujemo sa svim osiguravajućim kućama, postoji mogućnost svih vidova kasko osiguranja: delimično, potpuno, na rate. Pružamo kupcima spisak ovlašćenih prodavnica rezervnih delova, spisak servisa, pomažemo pri osiguranju vozila ugradnjom alarmnih uređaja, blokada, lavlje kandže, a po želji kupca u prilici smo da isporučimo registrovano vozilo na adresu vlasnika.

 

Kupovinom naših vozila niste u obavezi da prvo idete kod majstora i pravite trošak jer je taj servis već obavljen u fabrici proizvođača. Dozvoljavamo da dovedete ljude, u koje kao kupac imate poverenje, da pregledaju i provere naša vozila

 

Svim potencijalnim kupcima dozvoljavamo uvid u kompletnu dokumentaciju o vozilu i pre same kupovine vozila, gde se mogu uveriti u potpunu originalnost i ispravnost.

 

Vozila se iz Nemačke dovoze specijalnim inostranim vozilima tako da smo i u ovom segmentu mogućnost da se nešto desi prilikom dovoza automobila sveli na teoretsku.

 

Pristup poslu i namera da dugo trajemo na našem tržištu učinili su da polako vraćamo poverenje kupac – prodavac. Do sada nismo imali ni jednu reklamaciju po čemu smo apsolutno jedinstveni i potpuno otvoreni da pomognemo u bilo kojoj situaciji.